Šios moliūgų batonėliai su kreminio sūrio glaistu yra rudens mėgstamiausias! Minkšti ir pyragaičiai batonėliai pripildyti moliūgų prieskonių skonio ir užbaigti sodriai kreminiu glaistu. Kiekvieną kartą, kai juos patiekiame, kažkas paklausia recepto!
Koks yra geriausias moliūgų desertas? Kai kuriems žmonėms tai moliūgų pyragas arba moliūgų duona, o mums tai moliūgų batonėliai su kreminio sūrio glaistu! Bėgant metams jie tapo gerbėjais ir šeimos mėgstamiausiais, nes tokie yra tik taip gerai.
Šis moliūgų batonėlių receptas idealiai tinka bet kokiai rudens progai. Kiekvieną kartą juos gamindami negalime nustoti sėlinti kąsnių! Visi mūsų draugai ir šeimos nariai tai dievina, todėl štai kodėl:
- Šie batonėliai yra puikiai drėgni ir pyragaičiaisu tik tinkamu šiltų prieskonių interjeru iš cinamono, imbiero ir muskato riešuto.
- Saldžiai kreminio sūrio glaistymas yra tinkamas. Prideda lipnios atspalvio: reikiamas kiekis (ne per daug, ne per mažai). Juos papildo vešlus kreminio sūrio glaisto sluoksnis, kuris kiekvieną kąsnį pagyvins.
- Tai sudaro didelę lakštinę keptuvę. Puikiai tinka rudens susibūrimams ir pramogoms, pvz., Padėkos dienai, Helovinui, vakarėliams arba pasidalyti kaimynams, kad skleistų rudens nuotaiką.
Patarimai, kaip gaminti moliūgų batonėlius
Šis moliūgų batonėlių receptas yra tiesiog sumaišyti sausus ir šlapius ingredientus, juos sumaišyti ir kepti! Štai keletas pastabų apie bendrą procesą:
- Naudokite 10 x 15 colių želė ritinėlį. Tai yra nederamas dalykas! Jis yra tinkamo aukščio, todėl jie veikia kaip batonėliai, o ne kaip purus pyragas.
- Kepkite, kol dantų krapštukas išeis švarus. Tai turėtų trukti 25–30 minučių. Neperkepkite, kitaip batonėliai nebus tokie drėgni.
- Prieš užšaldydami leiskite visiškai atvėsti. Priešingu atveju, kai jį tepsite, glajus ištirps. Jei norite, kad po to atvėstų glazūra, grietinėlės sūrį ir sviestą iš anksto padėkite ant stalo.
Atkreipia dėmesį į grietinėlės sūrio glazūrą
Šie moliūgų batonėliai su grietinėlės sūrio glaistu yra niekis be saldaus kreminio gėrio sluoksnio viršuje. Jei niekada negaminote kreminio sūrio glaisto, tai paprasta, tačiau reikia kelių gudrybių:
- Leiskite sviestui ir kreminiam sūriui sušilti iki kambario temperatūros 1 valandą. Taip pat galite pabandyti kaitinti mikrobangų krosnelėje keletą sekundžių, tačiau tai gali ištirpti šerkšnas ir sugadinti tekstūrą. Jei ketinate iš karto užšaldyti batonėlius, sviestą ir grietinėlės sūrį galite išdėlioti kepdami.
- Išsijokite cukraus pudrą. Tai padeda pašalinti bet kokius šerkšno gabalėlius.
- Jei norite, iš anksto pasigaminkite glajų. Galite išsaugoti iki 1 savaitės. Prieš apledėdami batonėlius, būtinai palikite jį kambario temperatūroje maždaug 30 minučių.
Likučių saugojimas
Paskutinis dalykas, kurį reikia žinoti apie šiuos moliūgų batonėlius su kreminio sūrio glaistu? Geriausia juos laikyti šaldytuve! Nors galite juos laikyti kambario temperatūroje, glajus geriausiai išsilaiko šaldytuve. Batonėlius laikykite šaldytuve iki 5 dienų.
Dietos užrašai
Šie moliūgų batonėliai yra vegetariški. Veganams pakeiskite linų kiaušinius ir šiuo veganišku kreminio sūrio glaistu.
Spausdinti
Aprašymas
Šios moliūgų batonėliai su kreminio sūrio glaistu yra rudens mėgstamiausias! Šie minkšti, jaukūs batonėliai pripildyti moliūgų prieskonių skonio ir užbaigti sodriai kreminiu glaistu. Kiekvieną kartą, kai juos patiekiame, kažkas paklausia recepto!
Dėl moliūgų batonėlių
- 2 puodeliai (280 g) universalių miltų
- ½ šaukšto cinamono
- 1 valgomasis šaukštas moliūgų pyrago prieskonis
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo soda
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
- ½ arbatinio šaukštelio košerinė druska
- 2 dideli kiaušiniai
- ¾ puodelio šviesiai rudo cukraus
- ½ puodelio granuliuoto cukraus
- 15-uncija gali moliūgų tyrės
- ¾ puodelio neutralus aliejus
Kreminio sūrio glaistui
- 4 šaukštai nesūdyto sviesto, kambario temperatūros
- 1 8 uncijų pakuotės grietinėlės sūris, kambario temperatūra
- 2½ puodelio cukraus pudros, išsijotas
- ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstraktas
- Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Sutepkite 10 x 15 colių želė suktinuką.
- Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną, moliūgų pyrago prieskonius, soda, kepimo miltelius ir košerinę druską. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, tada supilkite rudąjį cukrų, granuliuotą cukrų, moliūgų tyrę ir aliejų. Supilkite sausus ingredientus į šlapią mišinį ir mentele maišykite, kol viskas susimaišys. Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir mentele išlyginkite ją lygiu sluoksniu.
- Kepkite 25–30 minučių, kol į centrą įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus. Leiskite atvėsti 30 minučių, tada šaldykite apie 15 minučių, kol sušils iki kambario temperatūros. (Arba leiskite atvėsti ir atšaldykite, tada prieš patiekdami užšaldykite.)
- Tuo tarpu padarykite kreminio sūrio glaistą: sviestą ir kreminį sūrį palikite ant stalo 1 valandą, kad sušiltų. Smulkiu tinkleliu sieteliu išsijokite cukraus pudrą į dubenį. Sviestą ir grietinėlės sūrį plakite stovu arba rankiniu mikseriu vidutiniu greičiu 2–3 minutes iki vientisos masės, vieną kartą nubraukite. Sumažinkite greitį iki mažo, tada įpilkite vanilės. Lėtai suberkite cukraus pudrą, kol susidarys tiršta glaja. Suvartokite nedelsiant arba laikykite šaldytuve iki naudojimo (laikyti šaldytuve iki 1 savaitės; leiskite pastovėti kambario temperatūroje 30 minučių ir prieš naudodami išmaišykite).
- Ant strypų viršaus paskleiskite glajų. Jei norite, pabarstykite cinamonu. Patiekite iš karto arba laikykite šaldytuve. Laikoma šaldytuve iki 5 dienų. Visiškai atvėsusius neapšalusius batonėlius sandariai suvyniotus šaldykite iki 3 mėnesių.
- Kategorija: Desertas
- Metodas: Iškepta
- Virtuvė: Ruduo
- Dieta: Vegetaras